Klub Aktiv

Završne konferencije provedbe prve godine trogodišnjeg programa “Klubovi Korisnika – Klub Aktiv”

Hrvatski savez udruga cerebralne i dječje paralize u partnerstvu sa Udrugom distrofičara, oboljelih od cerebralne i dječje paralize i ostalih neuromuskularnih oboljenja Daruvar, Udrugom osoba s invaliditetom Virovitica, Centrom za socijalnu skrb u Daruvaru i Virovitici  te suradničkim volonterskim udrugama „Impress“ i „Veranda“, provodi trogodišnji program „Klubovi Korisnika – Klub Aktiv“  (2017.-2020.). Program je financiran uz potporu Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Završne konferencije prve godine provedbe trogodišnjeg programa održati će se u četvrtak, 24. svibnja 2018. godine, s početkom u 12:00 sati, u prostorijama Udruge distrofičara, oboljelih od cerebralne i dječje paralize i ostalih neuromuskularnih oboljenja Daruvar, Petra Preradovića 26, Daruvar, te u petak 25. svibnja 2018. godine s početkom u 15:30 sati u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Virovitica, Zvonimirov trg 2.

Opći cilj programa je prevencija institucionalizacije, povećanje socijalnog uključivanja i veća kvaliteta života osoba s invaliditetom.
Korisnici programa su osobe s invaliditetom starije od 18 godina kojima je putem programa osigurana dostupnost organizirane usluge koja pridonosi socijalnom aktiviranju, druženju, kreativnom izražavanju i sudjelovanju u aktivnostima lokalne zajednice.
Na završnim konferencijama biti će predstavljene sve provedene aktivnosti i rezultati u sklopu provedbe prve godine trogodišnjeg programa.
Skip to content