UVJETI KORIŠTENJA I PRAVILA PRIVATNOSTI

UVJETI KORIŠTENJA

Sadržaj, dokumenti, slike, video-zapisi i fotografije objavljeni na web stranici Hrvatskog saveza udruga cerebralne i dječje paralize – www.hsucdp.hr (u daljnjem tekstu: HSUCDP) u vlasništvu su HSUCDP.

Uporaba materijala s weba HSUCDP u komercijalne svrhe (prodaja) nije dopuštena.

Dopušteno je koristiti materijale s weba HSUCDP samo za promidžbene i informativne svrhe objavljivanja u novinama, časopisima, biltenima i elektronskim medijima. Prilikom objave i korištenja materijala s weba HSUCDP obveza je onoga tko materijale objavljuje i koristi na mediju na kojemu ih koristi navesti HSUCDP (www.hsucdp.hr) kao izvor.

HSUCDP nastoji održavati sadržaj na svojim stranicama točnim, potpunim i aktualnim, ali ne preuzima odgovornost za njegovu točnost, potpunost i aktualnost, a pogotovo za sadržaj na drugim web-stranicama (izvan domene HSUCDP) na koje vode poveznice na stranicama weba HSUCDP. HSUCDP ima pravo u svakom trenutku izmijeniti sadržaj na stranicama weba.

HSUCDP ne snosi odgovornost za eventualnu štetu na računalu nastalu preuzimanjem datoteka s weba HSUCDP ili s web-stranica do kojih korisnici dođu putem poveznice s weba HSUCDP. HSUCDP ne odgovara za štetu nastalu korištenjem ili nemogućnosti korištenja nekog dijela weba ili weba u cijelosti.

HSUCDP je nositelj autorskih prava na dizajn weba HSUCDP (grafički elementi i njihov raspored) i sva su prava pridržana.

HSUCDP zadržava pravo ažuriranja ili izmjene uvjeta korištenja u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI I OSOBNIH PODATAKA

Obvezujemo se poštivati anonimnost i privatnost korisnika ovih web stranica. Posjetom ovoj web stranici dajete suglasnost na obradu vaših podataka. Sustav prikuplja minimalnu količinu podataka potrebnu za pojedine vrste obrade. Podaci prikupljani u svrhu analize broja posjeta putem Google Analytics sustava se spremaju u svrhu obrade na period od 26 mjeseci, nakon kojeg se automatski brišu. Navedene podatke prikupljati ćemo na neodređeno vrijeme i koristiti isključivo u svrhu analitike, što boljeg uvida i razumijevanja pojedinačnih potreba i zahtjeva korisnika kao i razvijanja mogućnosti što kvalitetnijeg pružanja svih usluga i mogućnosti stranice na zadovoljstvo korisnika. Obvezujemo se da navedene podatke nećemo učiniti dostupnim bilo kojoj trećoj strani bez izričitog pristanka korisnika.

U svakom trenutku ste slobodni tražiti izmjenu, izvoz ili brisanje vaših osobnih podataka iz naše baze podataka. Partner tvrtka koja djeluje kao izvršitelji obrade u suradnji s našim webom je Google (Google Analytics).

KONTAKT OBRAZAC

Korištenjem kontakt obrasca na našim stranicama od Vas tražimo pojedine vrste podatka. Podatke koje tražimo od Vas putem obrasca koristimo isključivo radi komunikacije sa Vama, kako bi pružili čim kvalitetniju uslugu. HSUCDP neće nikada podijeliti osobne podatke prikupljene putem kontakt obrazaca.

KOLAČIĆI (engl. cookies)

Kolačić je skup podataka koji stranica koju posjećujete sprema na vaše računalo. Kolačić ne sadrži osobne podatke već služi tome da primjenjuje vaše postavke koje ste primijenili na npr. naslovnici i na ostalim stranicama weba HSUCDP, da izračuna vrijeme kad ste posljednji put pristupili web-stranici, koliko dugo se zadržali na pojedinoj stranici i slično.

Svaki internetski preglednik u svojim postavkama korisniku omogućava podešavanje načina korištenja kolačića (odobravanje, odbijanje, vrijeme i način brisanja i slično).

Skip to content