Kultura svima

U sklopu trodnevne manifestacije „Kultura svima“ održana „Večer jednakih mogućnosti“ u Petrinji

Od 23. do 25. siječnja u Petrinji, u Pučkom otvorenom učilištu Hrvatski dom održava se trodnevna manifestacija „Kultura svima“. Dana 23. siječnja, u sklopu navedene manifestacije održana je „Večer jednakih mogućnosti“, jedinstven događaj u Petrinji, kulturni program na kojem rade i nastupaju osobe s invaliditetom i djeca s teškoćama u razvoju, a kojem je cilj senzibiliziranje javnosti za probleme osoba s invaliditetom.

„Kultura svima“ program je kojeg je sufinancirala Europska unija, a kojem je cilj osnažiti organizacije civilnog društva te pokazati kako je Petrinja grad bogat kulturom. Ovom se manifestacijom također želi dati do znanja kako kultura treba i mora biti dostupna svima.

U sklopu programa „Večer jednakih mogućnosti“, kojeg je vodila Aleksandra Milković, izvršena direktorica Udruge osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije, nastupili su i svoje talente publici prezentirali članovi Udruge osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije, Udruga slijepih SMŽ – Sisak i Centar za rehabilitaciju Komarevo.

Fotografije s ovog zanimljivog kulturnog događaja dostupne su u galeriji.

Skip to content