Zakon o sustavnom financiranju saveza i udruga osoba s invaliditetom

Provedba programa Klubovi korisnika – Klub Aktiv, treća godina

hsucdp

Hrvatski savez udruga cerebralne i dječje paralize nositelj je treće godine programa Klubovi korisnika –Klub Aktiv u sklopu trogodišnjeg programa „Razvoj i širenje mreže socijalnih usluga koje pružaju udruge“ za razdoblje od 2017. do 2020. godine.

Financijska sredstva za provedbu treće godine programa osigurana su od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku ugovorom o dodjeli financijskih sredstava.

Program „Klubovi korisnika – Klub Aktiv“ u trećoj godini Hrvatski savez udruga cerebralne i dječje paralize provodit će s Udrugom osoba s invaliditetom distrofije, cerebralne i dječje paralize i osoba s ostalim tjelesnim invaliditetom Grada Siska, te udrugama iz gradova Virovitica, Daruvar, Đurđevac i Našice.

Ciljevi koje program nastoji ostvariti su povećanje socijalnog uključivanja i veća kvaliteta života osoba s invaliditetom. Navedeni će se ciljevi nastojati ostvariti putem aktivnosti unutar Kluba korisnika. Provedbom aktivnosti unutar Kluba korisnika ostvariti će se specifični ciljevi usmjereni na korisnike poput socijalne aktivacije i interakcije, druženja, kreativnog izražavanja i širenja socijalne mreže u svrhu poboljšanja kvalitete života i izjednačavanja mogućnosti osoba s invaliditetom.

Skip to content