naslovna

Online radionica „Predstavljanje Poziva za prijavu malih projekata Fonda za aktivno građanstvo u Hrvatskoj”

Dana 7.4.2021. Udruga za razvoj civilnog društva SMART je putem Zoom platforme održala online radionicu „Predstavljanje Poziva za prijavu malih projekata Fonda za aktivno građanstvo u Hrvatskoj”. Radionica je održana u sklopu Programa podrške i provedbe Poziva ACF-a za male projekte, a vodili su je Zvijezdana Schulz Vugrin i Igor Bajok.

Nakon službenog otvaranja od strane predstavnika Udruge za razvoj civilnog društva SMART, sudionici su upoznati s osnovnim informacijama Poziva za prijavu malih projekata Fonda za aktivno građanstvo u Hrvatskoj. Predavači su istaknuli ključne stavke iz Uputa za prijavitelje te osnovne uvjete prijave malih projekata na predmetni Poziv.

Predavači su se osvrnuli i na pitanja sudionika radionice o posebnim uvjetima Poziva i njegovih specifičnosti s naglaskom na tablicu okvira očekivanih učinaka rezultata fonda. Naposljetku su najavljene dodatne regionalne radionice te mogućnost online usmenog predstavljanja projektnih ideja uz dobivanje usmenih i pismenih savjeta i preporuka od strane predstavnika Fonda za razvoj projektne ideje u kvalitetnu, cjelovitu i relevantnu prijavu prijedloga projekta.

Nakon održanog predavanja svim sudionicima je poslana anonimna online ankete putem koje su mogli procijeniti održanu radionicu. Korišteni materijal radionice objavljen je na stranicama Fonda za aktivno građanstvo Hrvatske.

Više o Pozivu za prijavu malih projekata možete vidjeti na stranicama Fonda za aktivno građanstvo u Hrvatskoj na stranicama: LINK – https://acfcroatia.hr/poziv-za-prijavu-malih-projekata/

Skip to content