Naslovna

Online radionica o razvoju projektnog prijedloga i proračuna u okviru ACF malih projekata

10.5.2021. HSUCDP je sudjelovao na online radionici o razvoju projektnog prijedloga i proračuna u sklopu Programa podrške i provedbe Poziva ACF-a za male projekte, koju su vodili Zvijezdana Shulz Vugrin i Igor Bajok iz Udruge za razvoj civilnog društva SMART.

Nakon službenog otvaranja od strane predstavnika Udruga za razvoj civilnog društva SMART, sudionici su upoznati s osnovnim informacijama Poziva za prijavu malih projekata Fonda za aktivno građanstvo u Hrvatskoj. Predavači su istaknuli ključne stavke iz Uputa za prijavitelje te osnovne uvjete prijave malih projekata na predmetni Poziv.

Predavači su se osvrnuli i na pitanja sudionika radionice s naglaskom na posebne uvjete Poziva i njegove specifičnosti s naglaskom na tablicu okvira očekivanih učinaka rezultata fonda i proračun. Isto tako, polaznicima su predstavljene osnovne sastavnice projektnog prijedloga te dane smjernice o kvalitetnijem pisanju projektne prijave.

Nakon održanog predavanja svim sudionicima je poslana anonimna online ankete putem koje su mogli procijeniti održanu radionicu. Korišteni materijal radionice objavljen je na stranicama Fonda za aktivno građanstvo Hrvatske.

Više o Pozivu za prijavu malih projekata možete vidjeti na stranicama Fonda za aktivno građanstvo u Hrvatskoj na stranicama: LINK – https://acfcroatia.hr/poziv-za-prijavu-malih-projekata/

Skip to content