lubovi korisnika Klub Aktiv

Klubovi korisnika Klub Aktiv Aktivnosti u prosincu 2018. u udruzi Našički cvijet – Udruga osoba s invaliditetom Našice

U sklopu programa „Klubovi korisnika Klub Aktiv“ kojeg provodi Hrvatski savez udruga cerebralne i dječje paralize u suradnji s partnerskim udrugama osoba s invaliditetom iz Našica i Đurđevca, korisnici iz udruge Našički cvijet – Udruga osoba s invaliditetom Našice, u mjesecu prosincu, organizirali su prigodne aktivnosti povodom blagdana.

Aktivnosti u sklopu blagdanskog programa održale su se kroz tri dana uoči Božića. Tako je prvi dan održana božićna priredba „Božić dolazi“, koja je bila namijenjena roditeljima. Korisnici su, u suradnji s voditeljicom kluba Ivanom Ćurković, sami osmislili sadržaj priredbe te uvježbavali koreografiju tijekom prosinca.

U iduća dva dana korisnici su uređivali gradske borove božićnim ukrasima te promovirali svoj rad u sklopu programa „Klubovi korisnika – Klub Aktiv, kroz prikaz proizvoda koje su sami izradili na božićnom štandu u centru grada.

Kroz navedene aktivnosti kod korisnika je probuđen kreativni potencijal, te su potaknuti na izražavanje i socijalno uključivanje. Osim toga, javnim prikazom rada, potaknut je razvoj svijesti o osobama s invaliditetom kao aktivnim članovima društva.

Skip to content