naslovna

INTERAKTIVNA RADIONICA O PROGRAMU „EUROPA ZA GRAĐANE“

Hrvatski savez udruga cerebralne i dječje paralize sudjelovao je 6. veljače 2020. na interaktivnoj radionici za potencijalne prijavitelje Programa EU „Europa za građane“ u organizaciji Ureda za udruge Vlade RH. Radionica je održana u Centru za mlade Grabrik u Karlovcu, a na njoj su sudjelovali predstavnici JLPS, udruga, škola i razvojnih agencija.

U prvom dijelu radionice sudionici su se putem interaktivne vježbe i stručnog predavanja upoznale sa strukturom, ciljevima i prioritetima Programa Europa za građane 2014-2020. Nakon toga, u manjim su grupama razvijali projektne ideje, koje su zatim predstavili ostalima i odgovarali na njihove komentare, a od predstavnice kontakt točke dobili i povratne informacije i prijedloge za daljnju doradu projektnih ideja. Sudionici su zatim upoznati s postupkom prijave projektnih prijedloga tj. njegovom tehničkom pripremom.

Radionica je sudionicima pružila detaljan uvid u uvjete prijave projekata na mjere u okviru Programa EU „Europa za građane“ te se na kvalitetan način interdisciplinarno pristupilo razvoju potencijalnih projektnih ideja te mogućnosti prijave istih na natječaje. Predstavnica kontakt točke Programa dala je kvalitetan uvid u uvjete pojedinih mjera, kao i konstruktivne prijedloge aktualnih trendova koji se trebaju pratiti prilikom izrade projektnih prijedloga.

Više o navedenoj temi možete pogledati na sljedećim linkovima:

http://europazagradane.hr/2020/02/07/u-centru-za-mlade-grabrik-u-karlovcu-odrzana-interaktivna-kreativna-radionica-za-potencijalne-prijavitelje/

Skip to content