Inkluzivni poljoprivredni lanac – Završna konferencija projekta

Inkluzivni poljoprivredni lanac – Završna konferencija projekta

HSUCDP sudjelovao je na završnoj konferenciji projekta „Inkluzivni poljoprivredni lanac“; projekta koji doprinosi rješavanju otežanog pristupa tržištu rada i socijalnoj isključenosti pripadnicima ranjivih skupina. Cilj projekta je bio povećati zapošljivost 45 pripadnika ranjivih skupina iz Siska, Petrinje i Zagreba kroz provedbu integriranog programa osposobljavanja za uzgoj, preradu i pripremu povrća i jestivog bilja. U sklopu provedbe projekta korisnicima su pružene usluge stručne potpore uključivanja u radne procese kroz koje su unaprijedili životne vještine i stvorili preduvjete za ravnopravno sudjelovanje u društvu.

Ukupna vrijednost projekta je 599.900,00 kn i financiran je u 100% iznosu iz Europskog socijalnog fonda kroz otvoreni poziv „Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza III“.

Partneri na projektu su Udruga nastavnika u djelatnosti ugostiteljskog obrazovanja UNUO, Udruga osoba s invaliditetom Sisačko moslavačke županije i Zavod za zapošljavanje, Područni ured Sisak.

Na konferenciji je predstavljena projektna metodologija i aktivnosti te su informirani sudionici i javnost o ostvarenim ciljevima i rezultatima koje je predstavio projektni tim.

Inkluzivni poljoprivredni lanac

Skip to content