naslovna

HSUCDP predstavnik Hrvatske u globalnoj inicijativi

HSUCDP je predstavnik Hrvatske od 75 organizacija diljem svijeta u globalnoj inicijativi obilježavanja Svjetskog dana cerebralne paralize s ciljem da svijet postane bolje mjesto za djecu i odrasle osobe s cerebralnom paralizom i njihove obitelji.

Diljem svijeta naše zajednice i ljudi primorani su prilagoditi se velikim promjenama uzrokovanom pandemijom COVID-19. U ovoj krizi koja je pogodila cijeli svijet osobe s cerebralnom paralizom i njihove obitelji izloženi su promjenama razbijajući barijere i pokušavajući stvoriti bolje preduvjete za svakodnevni život. Uostalom, poznata je činjenica da cijeli svoj život osmišljavaju kreativna rješenja kako bi svoj život učinili lakšim i boljim.

U kampanju se uključuje izuzetno velik broj osoba s cerebralnom paralizom, članova obitelji i organizacija u više od 75 zemalja svijeta. Kampanjom se predlaže da se iskoriste društvene mreže i podijele informacije, videozapisi i/ili priče s prilogom o tome.
Pozivamo Vas da i ove godine podržite kampanju i sa zajednicom CP podijelite i pokažete kako se svakodnevno prilagođavate i koliko ste inovativni.

Više o tome možete pogledati na linku:
https://worldcpday.org/partners/

Skip to content