Naslovna

Webinar najave Javnog natječaja: Sufinanciranje projekata udruga u 2022. Ministarstva turizma i sporta

13.04.2022. od 10 h Ministarstvo turizma i sporta Republike Hrvatske održalo je webinar najave Javnog natječaja: Sufinanciranje projekata udruga u 2022. Objava natječaja očekuje se do kraja travnja.

Prihvatljivi prijavitelji su:

  • Strukovne udruge u turizmu i/ili ugostiteljstvu koje statutom imaju utvrđeno djelovanje u području turizma i/ili ugostiteljstva najmanje godinu dana zaključno s danom objave natječaja,
  • udruge čije djelovanje je vezano uz izjednačavanje mogućnosti osoba s invaliditetom, a koje su u protekle tri godine proveli ili sudjelovali u barem jednom projektu na temu pristupačnog turizma.

Opći cilj natječaja je osiguranje dostatnog, kvalificiranog i kompetentnog kadra s ciljem razvoja održivog, pristupačnog turizma.

Specifični ciljevi natječaja su:

  • razvijanje svijesti ciljanih skupina o mogućnostima razvoja karijere u turizmu
  • razvijanje svijesti ciljanih skupina o pristupačnom turizmu

Ukupna vrijednost natječaja je 2.500.000,00 kn. Najmanja vrijednost projekta je 40.000,00 kn, a najveća 100.000,00 kn. Može se zatražiti najviše do 70% ukupne vrijednosti projekta.

Više o Pozivu kao i snimku radionice možete pogledati na: https://mint.gov.hr/javni-pozivi-i-natjecaji-11414/t-u-r-i-z-a-m/22181

Skip to content