Otvorena mogućnost povećanja broja djece za pohađanje fizikalne terapije i inovativnih aktivnosti u prostoru Saveza

aktivnosti2Poštovani roditelji i ostali zainteresirani, obavještavamo vas da nam se otvorila mogućnost za povećanjem broja djece za pohađanje fizikalne terapije i inovativnih rehabilitacijskih aktivnosti u posebno opremljenom prostoru Hrvatskog saveza udruga cerebralne i dječje paralize u Zagrebu koja je za Vas potpuno besplatna.
Kao što mnogi već znaju, Savez posjeduje jednu prostoriju namijenjenu za terapeutski rad koja je adekvatno opremljena svom potrebnom didaktičkom opremom, gdje su se prošlih godina djeci s cerebralnom paralizom i teškoćama u razvoju direktno pružale inovativne rehabilitacijske aktivnosti. U tu ponudu uvedena je i inovativna, djeci prilagođena PeThe terapija koja im omogućava da vježbe izvode kroz igru te da se njihov napredak prati svakodnevno i time omogući veća individualnost i prilagodljivost tretmana.

aktivnosti3              aktivnosti4

Ukoliko ste vi i vaše dijete zainteresirani ili su vam potrebne dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte na broj telefona 01/4666-327 ili putem elektroničke pošte na hsucdp@hsucdp.hr.
Kontakt osobe su Marko Lisec i Marijana Borkovac.

Radujemo se vašem odazivu!

Skip to content