naslovna

Prikupljanje sredstava za osobe s invaliditetom i djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi obaranjem Guinnessovog svjetskog rekorda u timskom kuhanju

Dva vrhunska kuhara mr. Željko Ivnik i mr. Vedran Habel kreću u obaranje Guinnessovog svjetskog rekorda u timskom kuhanju! Kuhari planiraju kuhati 60 sati uz prijenos uživo od petka, 15. svibnja u 08:00 sati, do 20:00 sati u nedjelju, 17. svibnja.

Njihovo kuhanje, borbu za slabije i potrebite moći ćete pratiti putem video linka: https://www.youtube.com/watch?v=5szBsR8gcDg&feature=youtu.be

Događaj će biti upriličen u Ugostiteljsko edukacijskom centru inkluzije, Jarunska bb, Zagreb. Cilj događaja je prikupiti sredstva kako bi Udruga UNUO omogućila svojim korisnicima, osobama s invaliditetom, djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi te djeci i mladima u nepovoljnom položaju pohađanje edukacijskih radionica u Udruzi. Udruga UNUO provodi edukacijske programe za zanimanja u ugostiteljskom sektoru već 12 godina i to u pravilu isključivo s navedenim kategorijama korisnika.

Svaka fizička ili pravna osoba može sudjelovati u realizaciji ove priče, svako tko želi može ugraditi sekunde, minute i sate u ovaj pothvat. Što to znači? Svatko tko želi može kupiti neograničen broj sati po jediničnoj cijeni od 1.000,00 kuna do trenutka kada svi sati budu “prodani”. Moguće je kupiti i sekunde i minute, svaka uplata je dobrodošla, svaka kuna pomoći će nam u nastavku rada s našim korisnicima. Cilj je oboriti rekord kuhanjem u trajanju od 60 sati. Svatko tko kupi minimalno jedan sat bit će, ako to želi, spomenut kao osoba / tvrtka koja je nesebično začinila i omogućila ovu priču.

PODACI ZA DONACIJU:

HR4924840081502008577

Poziv na broj možete ostaviti prazan ili staviti datum. Iznos koji ste odlučili donirati uplaćuje se na račun Udruge UNUO s opisom plaćanja “DONACIJA – Za Kuhanje nečega spektakularnog”

Skip to content