Naslovna

Posjet Udruge slijepih SMŽ Skwhatu radi obilježavanja Međunarodnog dana tolerancije u okviru projekta Inkluzivni Klub Mladih

Dana 16. studenoga 2023. u prostorima Skwhata, a u okviru provedbe projekta Inkluzivni Klub Mladih, voditeljica projekta Dolores Kujek i voditeljica Inkluzivnog Kluba Mladih zajedno s volonterima, održale su radionicu izrade energetskih kuglica uz predstavljanje nutritivnih sastojaka koji su korišteni u izradi. Edukacija se sastojala i od izlaganja rezultata nutricionističkih istraživanja kroz dijalog s korisnicima Udruge slijepih SMŽ.  Tijekom same radionice, voditeljice i volonteri pomagali su korisnicima u izradi i dodatnoj pripremi sastojaka, a sve je bilo popraćeno pjesmom kako bi se naši dragi gosti lakše opustili. Nakon uživanja u pripravljenim kuglicama, korisnici, asistenti, volonteri i voditeljice uživale su u plesu na pripremljenom podiju. U galeriji fotografija možete steći dojam koliko smo zajednički uživali u aktivnostima te se veselimo novoj prilici za ugošćivanjem Udruge slijepih SMŽ.

Ovaj članak izrađen je uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti korisnika i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta davatelja.

Skip to content