naslovna

Otvorenje podružnice CeDePe-a u Sloboštini

Društvo osoba s cerebralnom i dječjom paralizom (CeDePe) je 15.12.2022. godine otvorio vrata svoje podružnice u Sloboštini. Prostor podružnice otvoren je u sklopu projekta pod nazivom „Ulaganje u održive socijalne usluge u zajednici“, a njegov cilj je olakšati pristup životu u zajednici osobama s invaliditetom i djeci s teškoćama u razvoju na području grada Zagreba unapređenjem socijalne infrastrukture.

Program je započeo govorom izvršne direktorice CeDePe-a Zvjezdane Delić, a zatim se mnogobrojnim sudionicima otvorenja obratio izvršni direktor Saveza osoba s invaliditetom Hrvatske Ratimir Džanić koji je tom prilikom čestitao stručnoj službi CeDePe-a na uspjehu. Nazočne su potom pozdravile Mira Pekeč-Knežević, zamjenica pravobraniteljice za osobe s invaliditetom te Marinka Bakula-Anđelić iz Sektora za zaštitu osoba s invaliditetom Grada Zagreba, a u ime gradonačelnika Grada Zagreba Tomislava Tomaševića i u ime pročelnice Gradskog ureda za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom, Lore Vidović. Josip Kušan, voditelj navedenog projekta je prisutne proveo kroz projektne aktivnosti i rezultate učinjenog, a voditeljica Dnevnog boravka Marija Šurbek je predstavila različite aktivnosti CeDePe-a kojima doprinose povećanju kvaliteti življenja djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom.

Ovim putem od srca čestitamo CeDePe-u na otvorenju podružnice i želimo im puno daljnjeg uspjeha u radu s djecom s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom.

Skip to content