naslovna

Najava početne konferencije povodom početka provedbe projekta „Osobna asistencija za osobe s invaliditetom

HZZ-LOGO

Hrvatski savez udruga cerebralne i dječje paralize najavljuje početnu konferenciju projekta „Osobna asistencija za osobe s invaliditetom“ koja će se održati u srijedu 2. listopada 2019. godine s početkom u 12:00 sati Kući Europe.

Hrvatski savez udruga cerebralne i dječje paralize započeo je 12. lipnja 2019. godine s provedbom projekta „Osobna asistencija za osobe s invaliditetom“ financiranog sredstvima Europskog socijalnog fonda „Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.“, kroz Poziv na dodjelu bespovratnih sredstava „Razvoj usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom – faza II“, Broj poziva: UP.02.2.09.

Cilj konferencije bit će prezentacija temeljnih značajki projekta, projektnih aktivnosti, elemenata i ciljeva projekta korisnicima, članovima obitelji, asistentima te zainteresiranoj i široj javnosti. Isto tako, korisnici osobne asistencije i osobni asistenti izmijenit će iskustva kako bi manifestirali svoj angažman i uloženi trud u proteklim mjesecima provedbe projekta te na taj način pomogli drugima u uspješnoj provedbi usluge.

Osim korisnika osobne asistencije, članova njihovih obitelji, asistenata i predstavnika Hrvatskog saveza udruga cerebralne i dječje paralize, konferenciji će prisustvovati predstavnici organizacija civilnog društva, a sve u cilju podizanja svijesti o problematici osoba s invaliditetom u društvenoj okolini.

Skip to content