Ho, ho, ho – Dobili smo novi prostor!

Djed Mraz (a.k.a. Djed Božičnjak) ove je godine, zbog velikog povećanja svojih obaveza,  odlučio nešto ranije krenuti na svoj veliki put i podijeliti radost onima koji su je zaslužili. Mora da je naš Savez bio opako dobar sve ove 44 godine kada mu je djedica odlučio donijeti veeeeliki dar! Iako su nam već 44 godine na leđima, još uvijek smo razigrani i volimo se pohvaliti s darovima Djeda Mraza. Dakle, ove nam je godine Djed Mraz donio novi prostor! Punih 227 m2 u ulici Marina Tartaglie 2 na Malešnici. Zapravo, to su dva prostora koja su odvojena stubištem. I evo dragi naši, napokon je ovaj naš veliki cilj ostvaren. Savez je na 5 godina osigurao prostor u kojem će moći pružati svoje usluge adekvatnije, kvalitetnije,  učestalije i primjerenije. Većem broju korisnika. Sve s ciljem da budemo na pomoć osobama s cerebralnom i dječjom paralizom i osobama koje brinu o njima.
Ovime smo dobili mogućnost da realiziramo mnogobrojne ideje za kojima smo do sada samo uzdisali i govorili: “E, a da imamo svoj prostor ….”. Sada ćemo imati gdje okupiti suradnike iz udruga, terapeute, stručnjake, partnere, osobe s cerebralnom i dječjom paralizom, roditelje.
Još neko vrijeme naša baza bit će dobro vam znana adresa na Novoj vesi. Naime, prostor je u roh-bau stanju i trebat će dosta znoja i truda da se uredi i “privede svrsi”. Naravno, možda će Djed Mraz navratiti i početkom 2013. godine i darovati nam neku financijsku injekciju za opremanje prostora. A kad se male ruke slože – sve se može.

Ho – ho – ho

10 thoughts on “Ho, ho, ho – Dobili smo novi prostor!”

 1. Đurđica Mađar

  Iskrene čestitke na novom prostoru. Sretan Božić! A u 2013. godini želim brz ulazak i sretan boravak u novom prostoru. Hvala Djedu Mrazu. Svim članovima od srca želim radost, napredak i puno sreće u ostarivanju ciljeva!

  1. Hvala Đurđice.Zahvaljujemo se na čestitkama. Mnogo zdravlja, uspjeha i sreće Vama i obitelji. Poseban pozdrav Marku.

   HSUCDP Tim

 2. ISKRENE ČESTITKE NAŠEM SAVEZU (hsucdp) I CIJELOM RADNOM TIMU KAO I PREDSJEDNIKU NA NOVIM PROSTORIMA. Želim Vam puno, puno uspjeha u radu brzo uređenje NOVOG PROSTORA za lakši i jednostavniji rad. O kvaliteki ne trebamo posebno govoriti nju već posjedujemo, samo ju treba održavati i povećavati.
  Puno uspjeha u radu, te SRETAN BOŽIĆ i Nova 2013.g. neka bude ispunjena zacrtanim ciljevima.

  Darko Krtanjek
  CeDePe Zagreb

  1. Darko, mnogo ti hvala na čestitkama i dobrim željama. Dobro smo se nabrusili da u novu godinu uđemo puni elana i u “službi njihovog veličanstva – naših udruga”.
   Želimo ti blagoslovljen Božić i sretnu i uspješnu novu 2013. godinu.

   HSUCDP Tim

  2. Nadam se u skorije vrijeme pozivnici za svečano otvorenje novih prostora našeg Saveza. Puno uspjeha u radu u ostvarenju svih zacrtanih ciljeva i ostvarenih zadataka.
   LP.
   Darko Krtanjek

   1. Naravno. Nadamo se da ćemo prvi dio prostora osposobiti za rad vrlo brzo.
    Pozdrav

    HSUCDP Tim

 3. Olga Pospiš

  Često sam na Vašim stranicama i jako me veseli svaki Vaš uspjeh. Mislim da bi moj suprug uživao. Baš ste prava ekipa.
  Pozdrav svima. Olga.

  1. Poštovana gospođo Pospiš,
   Zahvaljujemo se na Vašem komentaru i veseli nas da nas pratite. Vjerujemo da bi dr. Pospiš bio sretan zbog novog prostora i mogućnosti koje nam se s njim otvaraju.
   Želimo Vam svako dobro uz pozdrave
   Tim HSUCDP

 4. Baš super! Stvarno ste zaslužili adekvatan prostor. Nadam se da će sada projekti i radionice samo frcati na sve strane 🙂
  Pozdrav svima na Novoj Vesi!!!

Comments are closed.

Skip to content