Dani otvorenih vrata udruga

Ured za udruge šestu godinu zaredom organizira Dane otvorenih vrata udruga kako bi se građanima i široj javnosti približile aktivnosti udruga u različitim područjima djelovanja, a ponajprije programi i projekti od interesa za opće dobro koje provode udruge diljem Hrvatske. Otvaranjem vrata udruga u određenom danu ili danima, u prostorima udruga ili izvan njih, svim zainteresiranim građanima pruža se prilika da sudjeluju u kreativnim radionicama, predavanjima, predstavama, akcijama, te da se upoznaju s različitim društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama. Hrvatski savez udruga cerebralne i dječje paralize otvara svoja vrata zainteresiranim građanima u četvrtak, 25. i petak, 26. svibnja 2017.

DETALJI DOGAĐANJA
Naziv događanja: Socijalne usluge u zajednici

Opis:
Predstavljanje rada Hrvatskog saveza udruga cerebralne i dječje paralize s posebnim osvrtom na razvoj i pružanje socijalnih usluga.
Opis i značenje pojedine socijalne usluge dostupne u zajednici.
Informiranje i pregled dostupnih socijalnih usluga koje pružaju udruge članice Hrvatskog saveza udruga cerebralne i dječje paralize.

Namjena: Građanima, studentima, obiteljima, osobama s cerebralnom i dječjom paralizom

Vrijeme: 10:00-15:00
Lokacija: Zagreb, Ulica Marina Tartaglie 2
Kontakt: 01/4666-327, hsucdp@hsucdp.hr

Na sljedećoj poveznici možete pronaći kartu svih događanja prijavljenih na Dane otvorenih vrata udruga 2017.
https://www.udruge.hr/udruge-info/#!karta

 

Radujemo se Vašem dolasku!