Aktivnosti programa „Klubovi korisnika – Klub Aktiv“ u vrijeme epidemije virusa COVID-19

logo

U sklopu provedbe programa „Klubovi korisnika – Klub Aktiv“, čiji je nositelj Hrvatski savez udruga cerebralne i dječje paralize, u suradnji s partnerskim udrugama uključenima u provedbu programa, korisnici su sukladno uputama vezano uz epidemiju virusa COVID-19 započeli s aktivnostima u svojim domovima.

Budući da korisnici nisu u mogućnosti dolaziti u prostorije udruga, u kojima se inače provode aktivnosti Klubova korisnika, omogućen im je kreativni rad od kuće. U dogovoru s partnerskim udrugama, korisnicima je na kućne adrese dostavljen materijal potreban za provedbu aktivnosti kod kuće, kako bi imali mogućnost nastaviti s aktivnostima bez obzira na trenutne okolnosti. Korisnici su naveli kako su zadovoljni ovom metodom rada, budući da je nastavak provedbe radionica za njih od velike važnosti.

Osim dostavljenog materijala, za korisnike su također pripremljene dvije veoma korisne prezentacije. Prva je prezentacija na temu „Očuvanje mentalnog zdravlja u doba epidemije COVID-19“, dok je druga na temu „Prehrana i zdravlje“. Korisnicima su prezentacije poslane online putem te su izrazili zadovoljstvo predstavljenim sadržajima.

U galeriji su dostupne fotografije s programske aktivnosti kreativnog rada od kuće.

Skip to content