Aktivnosti na programu „Klubovi korisnika

Aktivnosti na programu „Klubovi korisnika – Klub Aktiv“ za listopad 2019. u Udruzi osoba s invaliditetom distrofije, cerebralne i dječje paralize i osoba s ostalim tjelesnim invaliditetom Grada Siska

U sklopu provedbe programa „Klubovi korisnika – Klub Aktiv“, kojeg provodi Hrvatski savez udruga cerebralne i dječje paralize u suradnji s partnerskom Udrugom osoba s invaliditetom distrofije, cerebralne i dječje paralize i osoba s ostalim tjelesnim invaliditetom Grada Siska, dana 24. listopada 2019., u Sisku je održano prvo predavanje te radni sastanak koji je uključivao planiranje svih važnijih segmenata programa predviđenih planom aktivnosti. Na predavanju su ispred Hrvatskog saveza udruga cerebralne i dječje paralize sudjelovali Mirjana Markovinović, izvršna direktorica Saveza i Maja Gašpert, voditeljica programa. Ispred Udruge osoba s invaliditetom distrofije, cerebralne i dječje paralize i osoba s ostalim tjelesnim invaliditetom Grada Siska, na sastanku su sudjelovali Dren Dobrenić, predsjednik UTI Sisak i Branka Kunštek, voditeljica Kluba korisnika.
Predavanju su također prisustvovale ravnateljica Centra za socijalnu skrb Sisak Alenka Ljubešić i socijalna radnica Mašenka Sekulić, koje su pozdravile sve nazočne te su vođeni razgovori vezano uz partnerstvo na projektu, što je pokazatelj kvalitetne koordinacije rada i temelj za daljnju suradnju.
Tema predavanja bilo je predstavljanje programa i upoznavanje s aktivnostima. Korisnici su izrazili zadovoljstvo predstavljenim te su iskazali velik interes za buduće aktivnosti. Osim informacija o samom programu, prezentirani su rezultati prethodnih godina programa iz svih udruga koje su do sada sudjelovale u programu te su predstavljena planirana tematska predavanja.
Voditeljica programa sudjelovala je u razgovoru s korisnicima kluba te se upoznala s njihovim interesima i afinitetima. Time je ostvarena interakcija s korisnicima koja se pokazala vrlo uspješnom.
Osim navedenog, prethodno su u mjesecu listopadu održane kreativne radionice, prilikom čega su korisnici imali prilike izrađivati razne predmete i ukrase.
S programske aktivnosti i prethodno održanih radionica u galeriji su dostupne fotografije.

Skip to content