Naslovna

Webinar – Uvod o volonterski program

23.2.2021. od 10 h ACF Hrvatska je za provoditelje ACF projekata i sve druge zainteresirane predstavnike organizacija civilnog društva organizirala edukativni webinar o uvodu u volonterski program. Radionici se odazvao 31 sudionik koji su imali priliku produbiti svoja znanja u području organizacije volonterskog programa, s posebnim fokusom na ciklus menadžmenta volonterskog programa, uključivanje volontera u rad organizacije, važnost uloge koordinatora volontera, elementi opisa volonterske pozicije te upoznavanje sa zakonodavstvom Hrvatske u području volonterstva.

Webinar su otvorile Marta Hauser i Tamara Fabec iz Udruge SMART koje su pozdravila sve okupljene te najavile teme radionice. Tamara Fabec je predstavila plan rada radionice te je otvorila problematiku volonterstva u organizacijama civilnoga društva.

Sudionici su zatim podijeljeni u manje grupe u kojima su imali priliku predstaviti izazove u organizaciji volonterskog programa s kojim se trenutno nose te zajednički pokušali pronaći potencijalna rješenja. Radionica je bila i odlična prilika za sve sudionike da se povežu i razmijene iskustva i ideje te nastave surađivati u svom daljnjem radu.

Skip to content