U subotu svi u Westgate shopping centar!

Ne trebate se brinuti – nije nas uhvatila predblagdanska  shoppingholičarska groznica. Pa u čemu je onda stvar? U subotu 8.12.2012. u vremenu od 10:00 do 22:00 sata, u zagrebačkom Westgate shopping centru na “Klizalištu”, održat će se II. Bravo Dance Festival & humanitarna akcija “Korak za moj dom”. Za ples se uvijek tvrdilo da spaja ljude i pomiče sve granice, a ovaj festival je najbolji dokaz tome. Projekt su prepoznali ne samo plesni klubovi iz Hrvatske nego i klubovi susjednih nam zemalja i odlučili su pomoći onako kako oni to najbolje znaju i umiju – plešući. Humanitarna akcija ”Korak za moj dom” odvijati će se sklopu II. Bravo Dance Festivala. Cilj akcije je pomoći udruzi CeDePe – Društvo osoba s cerebralnom i dječjom paralizom Zagreb u prikupljanju sredstava za osnivanje stambene zajednice osoba s cerebralnom i dječjom paralizom. CeDePe Zagreb će biti prisutan kao gost Festivala. Korisnici poludnevnog boravka CeDePe-a će na štandu prodavati rukotvorine koje su sami izradili i sav prihod od prodaje proslijediti na račun akcije za osnivanje stambene zajednice „Korak za moj dom“. Više o samoj akciji možete vidjeti na ovoj poveznici. Voditeljice festivala su Ana Korak (Jabuka TV) i Ines Preindl (HRT). Organizator Festivala je plesni klub BRAVO iz Zagreba.
Festival okuplja 700 plesača iz 30-ak plesnih klubova iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije. Tim međunarodnih plesnih sudaca i vrhunskih plesača brinut će o regularnosti natjecanja. Na jednom mjestu moći će se uživati u šarolikosti i atraktivnosti plesnih izvedbi svih starosnih kategorija od cheerleadinga, irskog plesa, belly dancea, suvremenog plesa, hip hopa, breakdancea i drugih plesnih izraza.
Po prvi puta osobe s cerebralnom paralizom i drugim oblicima invaliditeta sudjeluju i kao natjecatelji festivala.  Vas molimo da svojim dolaskom poduprete ovu akciju. Da bi se pomoglo drugima ne treba puno, samo jedan korak…

Skip to content