”Srce na sceni” u Zagreb donosi još dvije predstave

Srce na sceni - musicalNakon velikog uspjeha koji je Udruga osoba s cerebralnom paralizom Srce ostvarila na domaćem terenu u Splitu svojim mjuziklom pod nazivom Srce na sceni, a koji izvodi skupina mladih glumaca s cerebralnom paralizom iz splitske Udruge, ista postava je u prosincu 2014. godine u zagrebačkom kazalištu Vidra dvaput u istoj večeri izvela svoj mjuzikl koji je osvojio mnoga srca publike.

Nakon što su prethodno održali nastupe u Splitu i Zagrebu, skupina mladih glumaca s cerebralnom paralizom ponovo nam dolazi u Zagreb, gdje će u kazalištu Vidra svojim mjuziklom Srce na sceni 1. travnja 2015. godine održati 2 nastupa kao i prethodni put.
Prvi nastup za koji je ulaz besplatan počinje u 17:00 sati u sklopu 15. međunarodnog festivala ”Naj, naj, naj”, no ulaznice je potrebno prethodno preuzeti na blagajni kazališta Vidra na adresi Draškovićeva ulica 80 u Zagrebu, dok drugi nastup počinje u 20:00 sati, a ulaznice za isti se naplaćuju po simboličnoj cijeni od 30 kuna.

S obzirom na dosadašnju medijsku popraćenost i zapaženi uspjeh koji je mjuzikl do sada polučio kroz nastupe u Splitu i Zagrebu, otvorimo im naša srca i još jednom im pružimo podršku u njihovom umjetničkom opusu.

Više informacija o predstavi i festivalu možete pogledati na ovome i ovome linku.

Skip to content