Naslovna

Održana početna konferencija projekta „Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice“

Dana 14. lipnja 2022. održana je početna konferencija projekta „Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice“ (UP.04.2.1.11.0017) čiji je nositelj Hrvatski savez udruga cerebralne i dječje paralize, a partneri Udruga „Suncokret“ – Velika Gorica i Centar za obrazovanje i odgoj Velika Gorica. Konferencija se održala uživo u hotelu Phoenix u Starom Čiču, a otvorila ju je Marija Bijelić, voditeljica projekta. Nakon uvodnog predstavljanja HSUCDP, Voditeljica projekta je prisutne uputila u glavne značajke projekta, donatore, ciljeve i planirane aktivnosti.

Opći cilj projekta je ojačati kapacitete OCD-a u lokalnim zajednicama uz osiguranje ujednačenog regionalnog društveno-ekonomskog rasta i razvoja, dok će se kroz specifične ciljeve detektirati problemi i ojačati kapaciteti aktivnih OCD-a u lokalnim zajednicama izobrazbom njihovih članova u ključnim sferama.

Projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda, kroz Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali.

Projekt sufinancira Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

EU

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost HSUCDP. Za više o EU fondovima: www.esf.hr i www.strukturnifondovi.hr

Skip to content