informativna radionica

Održana informativna radionica – Poziv za dostavu projektnih prijedloga “Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici – FAZA 1”

Dana 12.02.2018. godine u Kući Europe (Ban Centar) održala se informativna radionica Poziva za dostavu projektnih prijedloga “Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici – FAZA 1”, Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014 – 2020.

Predstavnici Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku na informativnoj radionici predstavili su Poziv te Upute za prijavitelje. Na radionici su sudjelovali i predstavnici Hrvatskog saveza udruga cerebralne i dječje paralize – HSUCDP.

Vrijednost natječaja je 110.150.000,00 kn.
Svrha Poziva je unaprijediti socijalnu uključenost i promicati pomirenje poslovnog i obiteljskog života pružajući podršku razvoju učinkovitih i uključivih socijalnih usluga. Kroz ovu operaciju, putem više različtih komponenti financirat će se projekti koji će osigurati širu dostupnost socijalnih usluga u zajednici istovremeno suzbijajući siromaštvo i podupirući socijalnu uključenost ugroženih skupina.

Više o natječaju: https://strukturnifondovi.hr/natjecaji/sirenje-mreze-socijalnih-usluga-u-zajednici-faza-1/

Skip to content