Naslovna

OBILJEŽAVANJE NACIONALNOG DANA OSOBA S CEREBRALNOM PARALIZOM

5. svibnja dan je kada zajednica osoba s cerebralnom paralizom obilježava Nacionalni dan osoba s cerebralnom paralizom. Ovogodišnju temu posvetili smo odmoru od skrbi u trenucima kada iščekujemo već dugo najavljivani natječaj „Inovativne socijalne usluge – Odmor od skrbi“ koji treba objaviti  Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, a od posebnog je značaja i interesa za sve nas.

Udruge članice HSUCDP i ove godine uključile su se u obilježavanje Nacionalnog dana osoba s cerebralnom paralizom u suradnji sa svojim članovima i korisnicima. Raznolikost obilježavanja ogledalo se organizacijom panel rasprava, edukativnim, kreativnim, likovnim i glazbenim radionicama i drugim aktivnostima i događanjima.

Među udrugama članicama HSUCDP proveo je online anketni upitnik o konceptu usluge odmora od skrbi s ciljem informiranja i podizanja znanja o usluzi odmora od skrbi i prikupljanja podataka o potrebama roditelja/skrbnika koji brinu i skrbe o članovima obitelji kojima je potrebna podrška i ovisni su o njihovoj svakodnevnoj brizi i njezi.
Bravo udruge članice!

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Skip to content