Na Skupštini Hrvatskog paraolimpijskog odbora dodijeljena priznanja

14293745591636564484U subotu 18. travnja 2015. godine u hotelu Art u Slavonskom Brodu održana je redovita godišnja Skupština Hrvatskog paraolimpijskog odbora. Osim radnog dijela Skupštine u kojem su podnijeta godišnja izvješća i donijeti planovi za narednu godinu, u uvodnom svečanom dijelu dodijeljena su vrijedna priznanja, te su proglašeni i nagrađeni najuspješniji članovi i članice HPO-a za postignute rezultate u 2014. godini.

U kategoriji najuspješnijih Saveza na razini gradova i županija godišnje priznanje za 2014. godinu za osvojenih devet ekipnih prvenstava (atletika, stolni tenis, košarka u kolicima, sjedeća odbojka, streljaštvo (puška i pištolj), šah za tjelesne invalide, šah za slijepe i slabovidne i kuglanje za slijepe i slabovidne) uručeno je Sportskom savezu za osobe s invaliditetom grada Zagreba. Za izniman uspjeh ostvaren na Sportsko-rekreativnim igrama na državnoj razini kao najuspješnija sportašica, za osvojeno prvo mjesto u elektroničkom pikadu i četvrto mjesto u visećoj kuglani, godišnje priznanje Hrvatskog paraolimpijskog odbora primila je Lea Šandor iz koprivničko-križevačke županije, dok je priznanje kao prošlogodišnji pobjednik u elektroničkom pikadu i trećeplasirani u visećoj kuglani dobio je član zagrebačkog Sportskog saveza za osobe s invaliditetom grada Zagreba i prethodni član Upravnog odbora HSUCDP Krunoslav Pavlinec.

Skupštini Hrvatskog paraolimpijskog odbora, uz brojne predstavnike HPO-a iz cijele Hrvatske, nazočili su i tajnik Gradske sportske zajednice Slavonskog Broda Marko Vučetić, predsjednik Zajednice sportskih udruga Brodsko-posavske županije dr. Josip Samardžić, zamjenik gradonačelnika Slavonskog Broda Hrvoje Andrić, te ravnatelj ustanove URIHO Josip Držaić, prof.

Od srca čestitamo mladim sportašima na ostvarenim rezultatima, a slike sa Skupštine možete pogledati na ovome linku.

Skip to content