Aukcija slika u Cvajneru u Puli

UdrugaPulaU subotu 16. veljače u 18 sati, u Galeriji Cvajner u Puli, održat će se aukcija slika koje su nastale tijekom održavanja likovnih radionica djece i mladih iz Udruge cerebralne paralize Istarske županije. Vid Bonča, Valent Hrvatin, Mare Bulešić, Zoja Bulešić, Kristijan Horvat i Mario Nikolić mladi su i talentirani umjetnici koji od rujna 2012. godine jednom tjedno dolaze na likovnu radionicu koju vodi Martina Vojnić, profesorica likovne kulture. Pored slikanja, na radionici je uvijek bilo i dobre zabave i druženja, a na ideju da kroz aukciju slika dođu do sredstava potrebnih za nabavu materijala za nastavak radionice došla je profesorica Vojnić. Na aukciji će biti ponuđeno 15 slika čija će početna cijena biti 300 kuna.

Svoj dolazak obećali su predstavnici Istarske županje i Grada Pule, a program će voditi poznata pulska umjetnica Gordana Ostojić Cvajner (u čijoj se galeriji aukcija održava) te dva kultna radijska voditelja Mario Benčić i Alfredo Kociančić. Šuška se da će svojim anđeoskim glasom program uljepšati Leonarda Budija (također članica Udruge cerebralne paralize Istarske županije).
Napomenimo da je voditeljica ovog projekta Lorena Lazarić-Stefanović, te da ćemo vas o tome kako je bilo na aukciji izvjestiti početkom idućeg tjedna.

Skip to content